over ons

Welkom bij Bubbles Bath 'n Body!

Mijn naam is Stephanie en ik ben de oprichter van Bubbles Bath ‘n Body. Ik woon met mijn man Roy en zoontje Daniel in Vlijmen, Noord-Brabant. In januari (2023) is ons tweede kindje Jens geboren!
Fun fact! Bubbles Bath ‘n Body is een eenmanszaak en bestaat dus alleen uit mijzelf! 

Ik heb verschillende passies en hobbies, waaronder onder andere ondernemen, twintig verschillende DIY projecten tegelijkertijd op handen nemen … entertainen én het maken van kaasplankjes! Ik heb erg veel verschillende dingen gedaan en ben van oorsprong Systeembeheerder. Een aantal jaren daarna heb ik mijn diploma gehaald als Evenementenorganisator. Ik heb naast Bubbles nog een tweede onderneming opgestart in 2020, namelijk het organiseren van mijn eigen originele Online Markten als Dé Online Markt Organisator. Ik vind het heerlijk om in contact te komen met gezellige ondernemers die een flink staaltje kunnen omdenken en werk daarom graag samen met (vooral kleine) bedrijven!

Over mij

een Creatieve geest

Ik heb het altijd leuk gevonden om handgemaakte dingen te maken en creatief bezig te zijn, maar toen ik mij realiseerde hoeveel troep er in de hedendaagse verzorgingsproducten te vinden is, dacht ik: “dat kan beter!” Na veel testen ben ik uiteindelijk in 2015 begonnen met het verkopen van kwaliteits Bath & Body producten onder de naam “Made to Love Giftware” vanuit het zonnige Australië waar wij destijds woonden.

Na ruim 3 jaar mijn eigen zeer succesvolle handgemaakte cosmetica -en badproducten te hebben gemaakt én verkocht, zijn wij weer terug naar Nederland verhuisd en heb ik Bubbles Bath ‘n Body opgestart, op Nederlandse grond.

Over mij
Review

Mijn eigen handgemaakte producten

Elk product dat je bij mij koopt is volledig handgemaakt door mijzelf, met organische, kwalitatieve en duurzame ingrediënten, zoals Shea en Cacao boter, en speciale kleien en mineralen vanuit de aarde. Óók de ingrediënten die in eerste instantie helemaal niet zo natuurlijk lijken vanwege de ingewikkelde benaming, zijn ook deels of helemaal van plantaardige afkomst, zoals de SLSA (niet te verwarren met SLS!) in mijn bruisballen en de BTMS in mijn shampoo bars.
Zonder troep dus, maar gewoon lekker voor je huid en ziel! Niet met de chemische rotzooi die je vaak in je alledaagse supermarkt vind, maar gemaakt van heerlijke, duurzame ingrediënten.

Ik specialiseer mij vooral in het maken van verschillende soorten bad -en lichaamsverzorgingsproducten, zoals zeep, scrubs, badmelk, badkruimels (bruisballen in een bakje of zakje!) en nog veel meer items, allemaal met de focus op het bieden van een luxueuze ervaring en het verzorgen van jouw huid.

Daarnaast vind ik het geweldig om samen te werken met andere kleine ondernemers, en zie je dus regelmatig leuke items voorbij komen in mijn webshop, van handgemaakte washandjes, zeepschaaltjes tot wattenschijfjes!

Mijn doel?

Heerlijke producten maken & verkopen, én mijn klanten laten zien dat leuke, goede producten helemaal niet saai hoeven te zijn! Niet afkomstig van een groot massaproductiebedrijf, maar gewoon lekker op kleine schaal gemaakt, met de grootste aandacht naar jou als klant. ❤

Alles gecombineerd: (h)eerlijke handgemaakte producten van de beste kwaliteit in een stijlvolle verpakking, mét leuke kleurtjes en geurtjes én een uitstekende service!

duurzaam en recyclebaar!

Als je mij écht goed kent, weet je dit; ik heb een hekel aan onnodig verpakkingsmateriaal. Ik doe daarom ook heel erg mijn best om zowel in mijn eigen leven, als in mijn eigen bedrijf verpakkingsvrij, maar vooral duurzaam te werken.
Dat betekend waar mogelijk: alléén plastic wanneer het goed recyclebaar is en geen onnodig verpakkingsmateriaal dat toch gelijk de prullenbak in gaat! Je vind daarom ook geen pakbonnen in mijn pakketjes (dat is zó 2016..), maar ook veel verpakkingsmateriaal dat ik vanuit mijn eigen leveranciers recycle (zoals kraftpapier, bubbelfolie voor je bruisballen, noem maar op), plus volledig afbreekbare wateroplosbare maïskorrels.

Veel van mijn handgemaakte producten zijn helemaal plasticvrij verpakt, zoals mijn zeep en shampoo bars! 
Het is op de hedendaagse markt vrij moeilijk om eerlijk, plasticvrij, hygiënisch, volledig recyclebaar/afbreekbaar en veilig (verpakkings)materiaal te vinden. Vooral dat ‘eerlijk’ is vaak twijfelachtig. Zo is de term ‘biodegradable’ niet vaak volledig afbreekbaar en is ‘volledig recyclebaar’ vaak niet volledig recyclebaar.. (totaal niet) Logisch toch..?
In dat geval gebruik ik volledig recyclebaar en vaak gerecycled PET plastic, zoals bij mijn scrubs en schepzeep. Ik ben in 2022 ook overgegaan naar volledig recyclebare (plastic) verpakkingen bij mijn bruisballen. Deze kunnen wél volledig gerecycled worden en mogen ook gewoon in de plastic bak. Lekker gemakkelijk, nietwaar? Door deze verpakking gaan ze tevens én langer mee, en zijn ze gemakkelijker te verzenden.

Daarnaast bevatten al mijn producten heerlijke ingrediënten van ethische leveranciers, zijn ze natuurlijk geheel dierproefvrij (zoals het hoort), vegetarisch en helemaal vegan – met als enige uitzondering mijn badmelken (die bevatten melkpoeder).

jouw ideale product(en)

Dus ben jij op zoek naar een goede zeep, scrub of een ander product die ook nog eens je huid heerlijk achterlaat, of ben je helemaal inspiratieloos wat je nu weer als cadeau moet geven aan je beste vriend(in), neef/nicht of verre kennis? Óf ben je op zoek naar iets leuks en kleurrijks waardoor je kinderen wél een keer in bad willen, of hun handen willen wassen?

Dan zit je hier helemaal goed! 😀

andere vragen?

Heb je toch nog wat extra hulp nodig, of heb je nog een aantal vragen? Daar help ik je graag mee!

Ook voor groothandelsvragen kun je altijd contact met mij opnemen!

duurzaam

Ik doe mijn uiterste best om zo duurzaam mogelijk te werken in zowel ingrediënten als verpakkingen! 

veilig & gecertificeerd

Gecertificeerd lid van de Guild of Craft Soap & Toiletry Makers. Klik hier voor meer informatie.

100% handgemaakt door mij!

Met heel erg veel liefde! Daarnaast vind je ook leuke items voor in je badkamer, gemaakt door andere (kleine & lokale) ondernemers.

Winkelwagen
Scroll naar boven