DIY Badkamer Spa: Creëer de Perfecte Thuisverwennerij!

In onze drukke levens is het soms moeilijk om wat tijd voor jezelf te vinden, zeker met alle ballen die je continue hoog probeert te houden tussen werk, privé, kinderen, sport, en dat je óók nog eens een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel moet zetten! Maar wat als ik je zou vertellen dat je een ontspannen en luxe spa-ervaring kunt creëren in je eigen badkamer, waardoor je even kunt ontsnappen aan alle chaos?
Hier bij Bubbles Bath ‘n Body begrijp ik hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, én hier de tijd voor te nemen! Door deze blog wil ik je inspireren om je badkamer om te toveren tot een oase van ontspanning, zónder gelijk je hele badkamer om te bouwen, zodat jij tijd voor jezelf kunt nemen. Want die rust kun je wel gebruiken!

In deze blog deel ik een aantal tips om de perfecte thuisverwennerij te creëren, samen met mijn hoogwaardige producten én accessoires!

Stap 1: Sfeer creëren

Een rustige badkamer begint met zachte kleuren en subtiele verlichting. Gebruik kaarsen, sfeervolle verlichting, een geurige room diffuser en rustgevende muziek om een rustige en ontspannende sfeer te creëren.
Daarnaast kunnen natuurlijke elementen zoals planten bijdragen aan een rustgevende sfeer. Zorg er dan wel voor dat je een lekker groene plant in huis haalt die goed tegen de vochtige omgeving van de badkamer kan, zoals een Graslelie, Varen, Sanseveria of Aloë Vera!

Loofah Spons Multi
Handgemaakt Keramiek Zeepschaaltje Bordeauxrood

Stap 2: Gebruik (luxe) accessoires

Gebruik bijvoorbeeld zachte, pluizige handdoeken of badjassen voor je eigen comfort.

Maak gebruik van mijn handgemaakte keramieke zeepschaaltje of houten zeepschaaltje om je zeep droog & netjes te houden én mooi te presenteren en maak gebruik van mijn houten haarkam om je haar gezond te houden, die er ook nog eens mooi uitziet!

Hang daarnaast je loofah of andere badspons bijvoorbeeld netjes aan een haakje, zodat ze niet in de weg liggen en je ze altijd bij de hand hebt.

Stap 3: Verwennerij in het bad

Heb je een bad? Dan horen daar natuurlijk heerlijk geurende, kleurrijke en verzorgende badproducten bij!

Gebruik bruisballen of badkruimels als je gaat voor spectaculaire kleuren in je badwater.
Geef je niet zoveel om een kleurvoorstelling in je bad en ben je op zoek naar alleen ontspanning en verzorging? Dan liggen mijn badzouten en badmelken misschien meer in jouw straatje.

Gebruik mooie doorzichtige potten om je (bad)producten in te bewaren, voor een extra mooie en opgeruimde look.

Blackberry Unicorn badkruimels
Aphrodite gastenzeep Picture Your Moment

Stap 4: Huidverzorging/haarverzorging

Gebruik heerlijke verzorgingsproducten waar je jezelf mee kunt verwennen.

Gebruik zeep of schepzeep om je hele lichaam te verzorgen en verwen je huid met onze scrubs om dode huidcellen te verwijderen. Volg op met mijn hydraterende body butter voor een zijdezachte huid. Perfect voor de wat koudere dagen!

Gebruik mijn shampoo bars voor een heerlijke effectieve én milieuvriendelijke haarverzorging.

Mijn gezichtsoliën maken je verzorgingsroutine helemaal compleet.

Iedereen heeft recht heeft op momenten van ontspanning en zelfzorg. Mijn (h)eerlijke producten kunnen je hierbij helpen, en met de juiste ambiance creëer je zelf die luxe spa-ervaring in je eigen huis!
Bekijk mijn webshop en ontdek al mijn producten die je gaan helpen om de perfecte thuisverwennerij te realiseren!

Meer leuk nieuws, foto’s en behind the scenes zien? Check dan eens mijn socials op facebook of instagram!

Winkelwagen
Scroll naar boven